PEOPLE READY-TO-HELP


Over Ons

Het begon allemaal in 2013, toen Monique Hofman na een reis besloot om haar liefde voor interieurdesign op een andere manier uit te drukken. Geleid door haar passie voor decoratie en de diversiteit van luxe meubelen, creëerde ze Berlano. Haar doel.... om technologie dichter bij de prachtige creatieve wereld van meubilair van hoge kwaliteit te brengen. Sindsdien heeft Berlano de manier veranderd waarop technologie diensten levert aan klanten en was een van de eerste eCommerce bedrijven gericht op meubilair in Nederland. Vandaag leidt de nieuwe generatie van de familie de toekomst en staat zij ten dienste van de waarden en de principes van Berlano. Onze missie ... de bestemming voor luxe meubelen, elegant wonen en uitzonderlijke klantenservice. Het belangrijkste deel van interieur design is de reis van het zoeken naar elementen die luxe en comfort zullen brengen aan ieder van ons. Onze filosofie.... om een levensstijl van zelfzorg en luxe aan te bieden.

  • Uitgaande van de beste ervaring voor onze klanten, beginnen en eindigen onze principes met de woorden hoge esthetiek, innovatie, kwaliteit van de dienstverlening, toewijding aan details.
  • We zullen doorgaan met passie als onze leidraad voor hoge kwaliteit interieur design en de ervaring van het contact met onze klanten.
De wereld van luxe high-end meubelen binnen handbereik!

Elegant wonen is een manier van leven! Wij zijn hier om elegantie & schoonheid te bieden aan uw uw ruimte. Eclectische stukken, Geïnspireerde Interieur Projecten, Aspirationele Ervaring, Verheven Stijl Ideeën, Verfijnde Partnerships, 'Born to be' Interieur Ontwerpers, Uitzonderlijke Klantenservice. Ontdek de wereld van Berlano Elegant Living!

Monique Hofman

1963-2020

Monique Hofman had een duidelijke passie voor interieur design en hield ervan om overal waar zij kwam 'gezelligheid' te creëren. Ze slaagde erin dit warme en welkome gevoel te creëren door haar persoonlijke stijl te delen en, nog belangrijker, door haar vriendelijke, accepterende en warme persoonlijkheid die ze overal meebracht waar ze kwam. Monique gebruikte deze twee eigenschappen als de fundamentele bouwstenen van Berlano.

Berdrijf informatie:

Berlano

Parkstraat 83, 2514JG, Den Haag, Nederland

KvK-nummer: 83717773

BTW-nummer: 8629.68.112.B.01

Bank: Rabobank

IBAN: NL29 RABO 0397 0467 23

BIC: RABONL2U

Team Berlano

Alexander Gert Oktapodas

Director

Leonidas Tsalos

Head of Business Development

Elina Oktapodas

Head of Business Operations