PEOPLE READY-TO-HELP


Over Ons

Monique Hofman had altijd al een passie voor interieurontwerp en een scherp oog voor luxe meubelen en daarom besloot ze in 2013 Berlano te creëren. Haar doel met Berlano was om de creatieve wereld van hoogwaardige meubels bij mensen thuis te brengen. Sindsdien heeft Berlano de manier veranderd waarop technologie diensten levert aan klanten met hoge esthetische en innovatieve ontwerpwaarden. Met haar overlijden in 2020 leidt de nieuwe generatie van haar familie de toekomst en dient ze de waarden en principes van Berlano. Onze missie is om luxe en comfort in elke ruimte te brengen en dat doen we door een selectieve ervaring van het zoeken en verwerven van unieke ontwerpen - een echt concept van interieurontwerp. We baseren ons op uitzonderlijke klantenservice, hoge esthetiek, innovatie en toewijding aan detail. Welkom bij Berlano – Think Luxury.

De wereld van luxe meubelen binnen handbereik!

Elegant wonen is een manier van leven! We zijn hier om elegantie en schoonheid te geven aan uw momenten naast uw ruimte. Eclectische stukken, geïnspireerde interieurprojecten, ambitieuze ervaring, verheven stijlideeën, verfijnde partnerschappen, ‘Born to be’ interieurontwerpers, uitzonderlijke klantenservice.

Ontdek de wereld van Berlano Elegant Living!

Alexander Gert Oktapodas

Geboren in Amsterdam, met een Nederlandse moeder en een Griekse vader, heeft Alexander een zeer internationaal leven geleid. Opgegroeid in Nederland en Griekenland en het afronden van zijn universitaire studie in Amerika, heeft dit hem tot een ruimdenkende internationaal georiënteerde persoon gemaakt met een grote liefde voor reizen en design. Zeer analytisch met een achtergrond in financiën en procesoptimalisatie, leidt Alexander de weg naar het samenvoegen van Berlano en de technologie van de toekomst.

Leonidas Tsalos

De eerste 15 bedrijfsjaren van zijn leven werden veroverd door Sales & Marketing, hij leerde niet alleen sales & targets managen maar ook mensen. Zijn Griekse DNA gaf hem de passie voor performance en vormde zijn manier van denken.
Multitasker en actieve luisteraar met een sterke focus op het IT-veld. Hij gelooft dat groei komt voor degenen die ernaar streven en erin investeren. Gedreven door de behoefte om waarde te creëren uit zakelijke acties. Business Development is voor hem slechts een reeks innovatieve ideeën, beslissingen en activiteiten, de ingrediënten voor het perfecte recept. Groot voorstander van duurzaamheid en groene beslissingen voor onze planeet.